Loopbaanadvies

Loopbaanadvies is een ruim begrip voor veel verschillende vraagstukken binnen je loopbaan. Het kan gaan over hoe je verder wil in je loopbaan maar niet weet hoe, een naderend ontslag, een grote verandering in de vorm van een reorganisatie, of advies over hoe jij zelf vorm zou kunnen geven aan je loopbaan. Het kan ook zijn dat je juist geen idee hebt wat je wil gaan doen.

We leven in een tijd waarin een vaste aanstelling steeds minder vaak voorkomt. De snelle opeenvolgende veranderingen vragen flexibiliteit en wendbaarheid van mensen. Dit kan  voor oudere mensen problemen opleveren. Het kan lastig zijn om op je 58e nog op zoek te moeten naar een andere baan.    

 Ik maak een loopbaantraject altijd op maat, toegespitst op de betrokken persoon.
Een loopbaan traject omvat maximaal 6 gesprekken.
Soms blijkt dat tijdens een traject ook behoefte is aan coaching. Het kan zijn dat je elke keer tegen dezelfde dingen aanloopt of dat je bepaalde stappen niet durft te nemen. Dan kunnen we samen kijken wat we hieraan kunnen doen. Dit bied ik aan naast het traject.
 
LET OP: Er is op dit moment de mogelijkheid voor 45 plussers om gratis loopbaanadvies te krijgen. In 4 gesprekken kijken we dan wat je nodig hebt. Kijk op  de site van de Rijksoverheid voor ontwikkeladvies aan 45 plussers! Of neem contact met mij op.